İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanlığı
Güleryüz İnsan Kaynakları olarak; pek çok farklı sektörde, birçok kuruma, farklı hizmetlerimizle insan faktörüne odaklanan değişim stratejilerinin geliştirilmesi için İnsan Kaynakları danışmanlığı ve bunların uygulanmasında destek hizmetleri vermekteyiz.
Müşterilerimize sunduğumuz İnsan Kaynakları alanındaki çözüm ve projelerimizi, çalışma ilkelerimiz ve değerlerimiz doğrultusunda, müşterilerimizin ihtiyaçları, beklentileri ve hedeflerini temel alarak kuruma özel olarak geliştirmekteyiz.
Güler yüzlü, konusunda uzman ve ilgili ekibimiz ile, verdiğimiz danışmanlık hizmetinin ya da yürüttüğümüz İnsan Kaynakları projelerinin her aşamasında sizlerin yanında yer almaktayız


Ölçme ve Değerlendirme

İnsan Kaynakları Ölçme ve Değerlendirme Danışmanlığı ; kurumların personel seçme yerleştirme süreçlerinin yapılandırılması ve mevcut çalışanlarının değerlendirilmesi amacıyla, yetkinlik modelleme, kişilik envanterleri, yetenek ve bilgi testleri, değerlendirme merkezi ve görüşme tekniklerinin geliştirilmesi, uygulanması ve sonuçların raporlanmasından oluşur.
İnsan Kaynakları Ölçme ve Değerlendirme Danışmanlığı hizmetinin temel amacı ; kurumun beklentilerine, pozisyonun ihtiyaçlarına ve yetkinliklerine en uygun kişinin, uygun metotlarla objektif bir biçimde yapılan değerlendirmeler sonucu, en kısa zamanda belirlenebilmesidir. Kullanılan objektif ölçme ve değerlendirme yöntemleriyle pozisyona uygun adayların seçilerek çalışan devir hızının düşürülmesi sağlanmaktadır.

Müşteri Memnuniyeti Araştırmaları

Müşteri Memnuniyeti Araştırması, müşteriler açısından hizmet kalitesini ve memnuniyetini belirleyen değişkenleri belirlemeyi hedefler. Müşterilerin mevcut ürün ve hizmetlerle ilgili görüşlerinin yanı sıra, yeni ürün geliştirme süreçlerinin oluşturulmasına yönelik olarak, henüz tanımlanmamış beklentileri ve ihtiyaçları da araştırma sonucunda elde edilir.
Müşteri Memnuniyeti Araştırmasında, müşterilerin memnun olduğu ve olmadığı hizmetlerin belirlenmesi, nedenlerinin araştırılması, hizmet kalitesini artırmak için beklentilerinin belirlenmesi gibi alanlara odaklanılır.

Kurum Kültürü Araştırmaları

İnsan Kaynakları departmanı ile birlikte projelendirilen Kurum Kültürü Araştırması, kurumların değişim ihtiyaçlarını, değişimin yönünü ve boyutunu değerlendirmelerini sağlamak, çalışanların kurumsal kültür algılarını belirlemek ve değiştirmek amacıyla yapılmaktadır. Danışmanlık başlığı ile ele alınan Değişim Yönetimi stratejilerinin geliştirilebilmesi için, kurum, departman ve kişi bazında uygulanabilen envanterlerle, ’mevcut durum’ ve ’olması gereken durum’, farklı pozisyon ve fonksiyonlara göre değerlendirilir.
Bu danışmanlık çalışması sonucunda, o kuruma ait kurum kültürünü genel olarak belirleyen temel boyutlar saptanır. İnsan Kaynakları departmanı ile birlikte analiz edilir. Bu boyutlar kurumun kültürüne ait davranış modellerinin belirlenmesinde ve grubun davranışlarının öngörülmesinde kullanılmaktadır. Yapılan analiz sonuçları doğrultusunda, kurumun performansını artırabilmek için kurum kültüründe yapılması gereken değişiklikler belirlenir; bu değişikliklerin gerçekleştirilmesi için plan ve projeler geliştirilir.

Çalışan Memnuniyeti Araştırmaları

İnsan Kaynakları danışmanlık hizmeti kapsamında olmazsa olmaz araştırma yöntemlerinden biri de Çalışan Memnuniyeti araştırmalarıdır. Çalışanların iş tatmini ve temel motivasyon unsurları, işin niteliği, çalışma ortamı, kişisel gelişim olanakları gibi farklı başlıklar altında değerlendirilir. Amaç, kurum içinde verimliliğin ve iş performansının arttırılmasına yönelik gelişme alanlarını, önceliklerine ve kurumun genel performansına etkilerine göre belirlemektir.
Çalışanlar, işleri ve işlerinin değişik yönleri ile ilgili ne hissetmektedir?
Çalışanlar, hangi konularda ve ne düzeyde memnuniyet ve memnuniyetsizlik yaşamaktadır? Bunları belirleyen faktörler nelerdir ve aralarında nasıl bir ilişki vardır? Bütün bu soruların yanıtları İnsan Kaynakları departmanlarının ana ilgi alanı olmalıdır.

Bayi/Şube Memnuniyeti Araştırmaları

Bayi/Şube Memnuniyeti Araştırması, kurumların bayiler, şubeler, servisler gibi birlikte iş yaptıkları kişi veya kuruluşların (iş ortaklarının) memnuniyetini belirlemeyi amaçlar. Bu araştırma kapsamında, iletişim, çalışma yöntemleri gibi konularda iş ortaklarının algılarının belirlenmesi, iş ortaklarının kurumdan beklentilerinin saptanması, iş ortaklarına göre müşterilerin ürün ve hizmetlerden beklentilerinin ve müşteri ile hizmet/satış sürecinde yaşanan problem alanlarının değerlendirilmesi yer almaktadır.

Kurumsal İş İlanları Üye Ol Firma Üyelik İletişim

Amacımız İş İlanları Üye Ol Üye Ol İletişim Bilgilerimiz
Gizlilik Bildirimi İş Arıyorum Cv Oluştur İlan ver İletişim Formu
Hizmet Sözleşmesi İş İlanı      
Kullanım Koşulları Sözleşmesi      
İŞKUR          
KVKK Bilgilendirme Metni        

  İkb GÜLERYÜZ İnsan Kaynakları İstihdam Danışmanlık Özel Eğitim Ticaret Ltd. Şti. Türkiye İş Kurumu’nun 09.04.2020 tarihli 463 No’lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.

4904 Sayılı  Kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınmayacak ve menfaat temin edilmeyecektir.

4904 SAYILI TÜRKİYE İŞ KURUMU KANUNU GEREĞİNCE

İŞ ARAYANLARDAN ÜCRET ALINMASI YASAKTIR!

 
Şikayetleriniz için Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.
TÜRKİYE İŞKUR ŞUBELERİ
BÖLGE TELEFON MAİL ADRES
MANİSA (0 236) 231 16 20 [email protected] Sakarya, Kamilsu Cd. No:4, 45020 Şehzadeler/Manisa
KONYA (0 332) 236 08 28 [email protected] Feritpaşa Mah. Mürşitpınar Sok No:4 Selçuklu /KONYA
BURSA (0 224) 225 15 15 [email protected] Üçevler Mahallesi, Esra Sokak No:1 Nilüfer/BURSA
ADANA (0 322) 323 84 44 [email protected] Seyhan Mah.Karataş Cad. No:4 Yüreğir ADANA
BALIKESİR (0 266) 239 71 54 [email protected] Paşaalanı Mah. 188.Sok.No:30 Merkez/BALIKESİR
ANTALYA (0 242) 243 47 70 [email protected] Kanal, Antalya Blv. No:12, 07080 Kepez/Antalya


 
 
 
 
GÜNCEL HABERLER :
Tüm Hakları Saklıdır
Asersoft | Webmanager